
Bezová
Restaurace
Oživujeme vůně a chutě našeho regionu, v malebném prostředí, obklopeni přírodou.

Kulinářské řemeslo s láskou
Michael Kubrt, šéfkuchař Bezové kuchyně, přetváří starou kulinářskou tradici v moderní kuchyň a dává tak nový dech původním receptům našeho regionu. Sous-šéf, Robert Borosch přínáší také zkušenosti ze světové gastronomie. S vášní se pak věnuje i naší pekárně.
Náš tým používá produkty lokálních pěstitelů a chovatelů, vyrábí si vlastní šťávy, oleje, zavařeniny a kompoty, fermentuje a zpracovává celé suroviny. Pečeme si domácí kvasový chléb. Vždy dbáme na udržitelnost a odpovědnost.
Bezové Údolí následuje roční období a přináší to, co v dané chvíli příroda nabízí. Jsme dietně neutrální - vegetarián, vegan nebo milovník masa. Dbáme na to, aby si pochutnal každý dle své dietní preference.
Gastronomické zážitky
Každý pokrm je příběhem. Nechte si je odvyprávět skrz vůně a chutě z rukou našich kuchařů.

Signature pokrm
Moderní interpretace české klasiky
Moderní česká kuchyně s láskou k tradici
Těšíme se na Vás, zarezervujte si stůl pro nezapomenutelný gastronomický zážitek z Bezového Údolí.
Menu & Rezervace
Otevírací doba
Naše služby
Od intimních večeří až po velké oslavy. Vytvoříme pro vás nezapomenutelné gastronomické zážitky pro každou příležitost.
A la carte menu
Sezónní nabídka naší zážitkové restaurace
Degustační menu
5 chodů s vinným párováním
Nedělní brunch
Průřez naší gastronomií v oblíbeném formátu all you can eat
Svatby & Oslavy
Významné chvíle v historickém prostředí
Firemní akce
Meetingy a večírky v jedinečném prostředí