V Bezovém Údolí | Restaurace

Bezová restaurace

Oživujeme vůně a chutě našeho regionu

  • Otevírací doba
  • Obědy
  • Večeře
  • Po - Ne
  • 12:00 - 15:00
  • 17:00 - 21:00
Srdcem Bezové restaurace s pekárnou je kulinářské řemeslo Karla Doležala. Jako šéfkuchař přetváří starou kulinářskou tradici v moderní kuchyň, a dává tak nový dech původním receptům našeho regionu.

Náš tým V Bezovém Údolí používá produkty lokálních pěstitelů a chovatelů, vyrábí si vlastní šťávy, oleje, zavařeniny a kompoty, fermentuje a zpracovává celé suroviny. Vždy dbá na udržitelnost a odpovědnost.

Bezové Údolí následuje roční období a přináší Vám to, co v dané chvíli příroda nabízí. Jsme dietně neutrální. Vegetarián, Vegan nebo milovník masa. Dbáme na to, aby si pochutnal každý dle své dietní preference.

Obědy z pece

Večeře formou a la carte menu a degustace

Nabízíme také:

Pořádání svateb a oslav

Snídaně do postele