Rezervovat pobyt
Bezová restaurace

Bezová
Restaurace

Oživujeme vůně a chutě našeho regionu, v malebném prostředí, obklopeni přírodou.

Michael Kubrt - šéfkuchař

Kulinářské řemeslo s láskou

Michael Kubrt, šéfkuchař Bezové kuchyně, přetváří starou kulinářskou tradici v moderní kuchyň a dává tak nový dech původním receptům našeho regionu. Sous-šéf, Robert Borosch přínáší také zkušenosti ze světové gastronomie. S vášní se pak věnuje i naší pekárně.

Náš tým používá produkty lokálních pěstitelů a chovatelů, vyrábí si vlastní šťávy, oleje, zavařeniny a kompoty, fermentuje a zpracovává celé suroviny. Pečeme si domácí kvasový chléb. Vždy dbáme na udržitelnost a odpovědnost.

Bezové Údolí následuje roční období a přináší to, co v dané chvíli příroda nabízí. Jsme dietně neutrální - vegetarián, vegan nebo milovník masa. Dbáme na to, aby si pochutnal každý dle své dietní preference.

Gastronomické zážitky

Každý pokrm je příběhem. Nechte si je odvyprávět skrz vůně a chutě z rukou našich kuchařů.

Signature pokrm

Signature pokrm

Moderní interpretace české klasiky

Moderní česká kuchyně s láskou k tradici

Těšíme se na Vás, zarezervujte si stůl pro nezapomenutelný gastronomický zážitek z Bezového Údolí.

Menu & Rezervace

Rezervace stolu

+420 607 009 401

Doporučujeme rezervaci předem, zejména o víkendech

Otevírací doba

Pondělí, ÚterýZavřeno
Středa - Pátek17:00 - 21:00
Sobota12:00 - 21:00
Neděle
Nedělní brunch
11:00 - 16:00

Naše služby

Od intimních večeří až po velké oslavy. Vytvoříme pro vás nezapomenutelné gastronomické zážitky pro každou příležitost.

A la carte menu

A la carte menu

Sezónní nabídka naší zážitkové restaurace

Degustační menu

Degustační menu

5 chodů s vinným párováním

Nedělní brunch

Nedělní brunch

Průřez naší gastronomií v oblíbeném formátu all you can eat

Svatby & Oslavy

Svatby & Oslavy

Významné chvíle v historickém prostředí

Firemní akce

Firemní akce

Meetingy a večírky v jedinečném prostředí